Meny
A+ A A-

Purchase terms

LEVERANS

FRAKTFRITT
Självklart handlar du alltid fraktfritt på fashionmob.se och precis lika självklart har du fria returer och byten.

LEVERANSTID
Alla ordrar skickas inom 24 timmar och levereras till dig inom 1-2 dagar. Med undantag för de tillfällen röda dagar hamnar emellan. Har du särskilt bråttom och särskilda önskemål om leveranstiden kan du alltid kontakta vår kundtjänst på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med dina önskemål och frågor. Skulle paketet vara skadat när du mottar den, anmäl det genast på plasten.

UTLÄMNINGSSTÄLLE
Paketet levereras alltid till närmaste utlämningsställe. Så snart paketet finns tillgängligt skickas en SMS avisering till dig som du behöver tillsammans med legitimation vid uthämtning. SMS avsiering är smidigt för dig som kund - och vi rekommenderar därför att du är noggrann när du anger ditt mobilnummer vid köpet. Men det går också att få avisering via e-post eller brev.

EJ UTHÄMTAD VARA
För alla paket som inte hämtas ut debiterar vi en avgift på 300 kr. Detta motsvarar de kostnader som uppstår för returfrakt, expedition och hantering. Ångrar du ditt köp kan du istället skicka tillbaks varan efter det att du hämtat ut den.


BETALNING

Det är säkert & tryggt att handla på fashionmob.se - vi är trygg-ehandel cerftifierade. Vi har dessutom valt att använda oss av KLARNA CHECK OUT för att underlätta för dig som kund, samt för att du skall känna sig säker då du handlar. Det är helt riskfritt och enkelt. Du anger din e-mail adress och postnummer och följer de enkla instruktionerna för att betala. Du kan betala med alla de vanliga betalkorten, faktura med avgiftsfri kredit, direktbetalning i bank och ibland även med Klarna kampanj då du får upp till 3 månader avgiftsfri kredit på dina köp! Du måste vara 18 år för att handla på fashionmob.se och är du under 18 måste Du ha målsmans tillstånd.

Du kan betala på 4 olika sätt:

1 - BETALKORT - snabbt, tryggt och säkert
Ett tryggt och snabbt sätt att handla. Vi tar alla de vanligaste betalkorten och det är helt säkert & tryggt att handla med kort på fashionmob.se. Vi använder oss av krypterat betalning på säkra sidor på nätet. Det medför inga extra kostnader att handla med kort. Vid eventuell retur sker automatiskt återbetalning till det kontot pengarna dragits från.

2 - FAKTURA - prova hemma och betala sen
Prova hemma först och betala sen! Klarna faktura erbjuder trygg och avgiftsfri kredit och underlättar för dig som vill ha lite längre kredit tid medan du prövar dina kläder hemma i lugn och ro. Det kan också vara smidigt att betala samtidigt som dina övriga räkningar. Ibland använder vi oss dessutom av Klarna kampanj - och då har du upp till 3 månaders avgiftsfri kredit!

3 - DIREKTBETALNING I BANK - snabbt och tryggt utan mellanhänder
Här kan du betala direkt från ditt bankkonto genom en överföring. Enkel och snabb lösning utan mellanhänder.

4 - DELBETALNING - dela upp din betalning på flera månader
Handla dina produkter nu och dela upp betalningar på en mindre summa per månad. Vi använder oss av Klarna faktura som är marknadsledande och ger väldigt trygga och fina villkor för delbetalning. Perfekt när du behöver uppdatera garderoben trots att Du har andra utgifter.
RABATTER

Vi rekommenderar att du håller utkik på vår facebook sida samt registrerar dig för vårt nyhetsbrev. Ibland dyker det upp förmånliga erbjudanden och rabatter. Vi anger då en kod som du skall ange vid fältet ”ange rabatt kod” när du betalar för att ta del av rabatten. Ibland dyker dessa koder upp i andra sammanhang, på hemsidan, på kuponger osv. Hör av dig till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du är osäker på vilka rabatt koder som finns tillgängliga för dig just nu.


BYTEN OCH RETURER

Du har full retur rätt i 14 dagar och bytesrätt inom 30 dagar från det att du beställt din vara. Detta förutsätter att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick i påse, helst originalpåsen med tillhörande original etiketter. Detta innebär att du kan beställa hem och prova varan i lugn och ro för sedan skicka tillbaks eller byta om du skulle önska. Vi bekostar returfrakten, förutsatt att du använder dig av våra retursedlar.


SÅ HÄR RETURNERAR DU

Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och ange:
- vilken produkt du vill returnera
- storlek
- färg
- antal
- orsak
- referensnumret från din orderbekräftelse (står på din e-post bekräftelse bla)
- om du vill ha retursedlar via e-mail (kräver att du kan skriva ut och tejpa på paketet) eller via ordinarie post (du får klisteretiketter att klistra på paketet på posten, vilket tar ngn dag extra).
- vilken e-post adress alternativt ordinarie postadress vi skall skicka retursedlarna till.

Vi skickar dig retursedlar på posten eller via e-mail inom 48 timmar, vardagar, alternativt kontaktar dig för kompletterande uppgifter. När du mottagit adresslappen, packa varan i en innerpåse - helst original påsen - och sedan i en postpåse eller kartong som kan förslutas. Lämna sedan in påsen/paketet på det DHL ställe där du hämtade ut varan. Observera att du måste skicka returen inom 14 dagar från det du fått varan.


ÅTERBETALNING

Normalt tar det ca 2 veckor från det du skickat din retur till det du erhåller din återbetalning. Vi försöker handlägga fortare men i undantagsfall kan det ta upp till 30 dagar - vilket är max tiden enligt lag. Du får tillbaks dina pengar på samma sätt som du betalade. Till ditt konto om du betalat med kort eller via bank, och från Klarna om du valt att betala via faktura.


ÄGANDERÄTT

Alla varor förblir Fashionmobs egendom till dess full betalning kommit oss tillhanda. Vi förbehåller oss rätten att häva köpet om bedrägeri misstänks.


FÖRÄNDRINGAR I SORTIMENTET

Fashionmob reserverar sig för slutförsäljning av artiklar och för eventuella förändringar i utbudet. Vi förbehåller oss rätten att justera felaktiga texter och priser och kan ej heller garantera att färgåtergivningen är exakt på bilderna.


FORCE MAJEURE

Vid händelse av krig, krigsliknande händelser, inbördeskrig, revolution, uppror, myndighetsåtgärd, strejk, lockout, blockad, naturkatastrof eller liknande händelse, kommer v i att kunna tillämpa os av force majeure. Detta betyder att detta avtal inte behöver uppfyllas fullt ut. Om detta inträffar kommer vi att försöka undrrätta kunden om detta. Vid eventuell tvist följer vi naturligtvis Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

OFFICE CHIC

Facebook feed

FASHION FOR FUTURE - SUPPORT WWF!

Logga in eller Registrera